Ladični sustav za odvajanje otpada 903

Budite prvi koji će recenzirati ovaj proizvod

Na zalihi

Redovna cijena: 1.000,00 kn /kom

Akcijska cijena 600,00 kn /kom

Šifra: 0823000903


Sistem kanti za selektiranje otpada u velikim ladicama
Materijel: plastika, boja siva
Za element širine 90 cm
Visina: 30 cm
Volumen: 31 L
Oprema: 1 podloga ili postolje, 3 kante sa dvostrukim ručkama za pričvršćivanje vreće, 5 naljepnica za označavanje, 3 pomična spremnika, 1 kromirani žičani stalak za odlaganje sredstava za čišćenje, 1 kromirani žičani stalak za skupljanje papira

kom
ILI Dodaj u usporedbu
Opis

Detalji

Kante za velike ladice su posebno dizajnirane za jednostavno odvajanje otpada i u skladu su s većinom propisa za zaštitu okoliša. Sustav kanti se sastoji od postolja, koje se montira na ladice, a u koje se zatim postavljaju kante. Sistem kanti nudi kompletno rješenje odvajanja otpada koje korisnici mogu kombinirati prema željama. Kante su jednostavno uklonjive i vrlo su jednostavne za korištenje i čišćenje.

Kante za odvajanje otpada sistem 900
Kante je moguće i označiti, dizajniranim naljepnicama, u skladu s vlastitim načinom odvajanja otpada. Uz kante  je moguće dodatno organizirati prostor za spremanje koristeći žičane stalke, držače papira i detergenata. Prozirni plastični stalci mogu se koristiti za odlaganje rukavica i spužvica, plastičnih vrećica i svega ostalog što se odlaže ispod sudopera.

Kante se postavljaju na polistirensko postolje s predviđenim utorima za svaku pojedinačnu kantu za smeće. Kanta ima čvrstu ručku i razne opcije poklopaca s kukicom za osiguranje od zatvaranja. Poseban prsten drži vrećicu za smeće skrivenu unutar koša.

Gollinuci rješenja posljedica su 40 godina razvoja

Očuvanje okoliša
U skladu s poticajima za svakodnevno odvojeno prikupljanje otpada Gollinucci respektira prirodu i koristi 100% reciklirani plastični materijal, testira nove eko-materijale za izradu svojih proizvoda i investira u energetski samodostatnu proizvodnju bez štetnih zračenja.

Kante za smeće koje ne mijenjaju boju niti upijaju miris
Kante su izrađene od kvalitetne polipropilenske plastike, koja tijekom vremena ne mijenja svojstva, niti boju niti poprima miris. Plastika je obrađena specijalnim premazom koji odbija upijanje neugodnih mirisa, a kante manjih dimenzija mogu se prati u perilici posuđa.

Testiranje svake serije
Kvaliteta Gollinuccijevih kanti dokazuje se testiranjem svake serije kanti na 100.000 otvaranja, dok je standard industrije 60.000.

Oznake Proizvoda

Oznake Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Recenzije

Napišite Vašu Recenziju

Pregledavate: Ladični sustav za odvajanje otpada 903

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Dimenzije V 300 x Š 794-840 x D 415-490
Zapremnina 31 L (16 + 7,5 + 7,5 L)
Minimalna širina elementa 90 cm
Vrste kanti i montaža Kante za velike ladice
Broj spremnika 3
Jedinica mjere kom
Proizvođač Gollinucci

Pratite nas na društvenim mrežama