Obavijest kupcima

19 ožu. 2020

korona virus, covid-19, corona

19.3.2020.
 
Poštovani kupci,

 

Obavještavamo vas da prema Odluci Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu zatvaramo sve trgovine na period od 30 dana. Molimo vas da sve narudžbe uputite e-mailom na [email protected] ili putem našeg web shopa iverpan.hr (okovi) kako bismo vam po potrebi omogućili isporuku i bez dolaska na centar. O svim novostima i promjenama ćemo vas pravovremeno informirati.
 
Hvala na razumijevanju.

 

Vaš Iverpan

 


 

17.3.2020.
 
Poštovani kupci,

 

S obzirom na novonastale okolnosti oko mjera za sprečavanje širenja korona virusa (koronavirus; corona virus; COVID-19), Iverpan je poduzeo sve mjere zaštite prema preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu te čini sve da bi se poslovanje nastavilo uz što je moguće manje problema.

 

Kao mjeru prevencije predlažemo da sve narudžbe uputite e-mailom na [email protected] ili putem našeg web shopa iverpan.hr (okovi). Osigurali smo resurse kako bi mogli funkcionirati uz što manje problema, a naša podrška prodaji spremna je na sve izazove koji su pred nama.

Takva organizacija poslovanja omogućuje sigurniju i efikasniju narudžbu i isporuku robe bez dolaska u prodajni centar.

 

I dalje pratimo razvoj situacije i o svim promjenama ćemo Vas pravovremeno informirati.

 

Zbog logističkih problema vezanih uz blokade granica nismo Vam u mogućnosti potvrditi rok isporuke za robu koja je po narudžbi.

 

Hvala na razumijevanju.

 

Vaš Iverpan