Meni
Ostalo

Obavijest kupcima

korona virus, covid-19, corona

8.6.2020.

Poštovani kupci,

od danas ne radimo dvokratno. Posjetite nas radnim danima od 7:30 do 20:30, a subotom od 7:00 do 14:30.

Vaš Iverpan


25.5.2020.

Poštovani kupci,

Od danas naši prodajni centri rade po novom radnom vremenu. Radnim danima od 7:30 do 20:30, važno je napomenuti da dezinficiramo prostor od 13:30 do 14:30 i tada neće biti moguće obaviti kupnju. Subotom radimo od 7:00 do 14:30. O svim novostima i promjenama ćemo vas pravovremeno informirati

Hvala na razumijevanju.

Vaš Iverpan


27.4.2020.

Poštovani kupci,

Od danas su otvoreni svi naši prodajni centri. Radnim danima radimo od 8:00 do 18:00, a subotom od 8:00 do 14:00 sati. Prema preporuci Stožera za civilnu zaštitu obavezno je dezinficirati ruke pri ulasku u prodajni centar, održavati razmak od 2 metra te koristiti zaštitnu masku i rukavice.
Bez obzira na to što su prodajni centri otvoreni, preporučamo da i dalje koristite online kanale i svoje narudžbe uputite e-mailom na [email protected] ili putem našeg web shopa iverpan.hr (okovi) kako bismo vam po potrebi omogućili isporuku i bez dolaska na centar. O svim novostima i promjenama ćemo vas pravovremeno informirati.

Hvala na razumijevanju.

Vaš Iverpan


19.3.2020.

Poštovani kupci,

Obavještavamo vas da prema Odluci Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu zatvaramo sve trgovine na period od 30 dana. Molimo vas da sve narudžbe uputite e-mailom na [email protected] ili putem našeg web shopa iverpan.hr (okovi) kako bismo vam po potrebi omogućili isporuku i bez dolaska na centar. O svim novostima i promjenama ćemo vas pravovremeno informirati.

Hvala na razumijevanju.

Vaš Iverpan


17.3.2020.

Poštovani kupci,

S obzirom na novonastale okolnosti oko mjera za sprečavanje širenja korona virusa (koronavirus; corona virus; COVID-19), Iverpan je poduzeo sve mjere zaštite prema preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu te čini sve da bi se poslovanje nastavilo uz što je moguće manje problema.

Kao mjeru prevencije predlažemo da sve narudžbe uputite e-mailom na [email protected] ili putem našeg web shopa iverpan.hr (okovi). Osigurali smo resurse kako bi mogli funkcionirati uz što manje problema, a naša podrška prodaji spremna je na sve izazove koji su pred nama.

Takva organizacija poslovanja omogućuje sigurniju i efikasniju narudžbu i isporuku robe bez dolaska u prodajni centar.

I dalje pratimo razvoj situacije i o svim promjenama ćemo Vas pravovremeno informirati.

Zbog logističkih problema vezanih uz blokade granica nismo Vam u mogućnosti potvrditi rok isporuke za robu koja je po narudžbi.

Hvala na razumijevanju.

Vaš Iverpan