Dekorativna ploča Cigla crvena

Budite prvi koji će recenzirati ovaj proizvod

U zalihama

Dostupno: 172 kom

Redovna cijena: 65,00 kn /kom

Akcijska cijena 48,75 kn /kom

Šifra: 2100008016

Zidna obloga za zaštitu raznih zidova


Dekor: Cigla crvena
Materijal: Plopropilen (PP)
Dimenzije: 500X1000X3
Debljina: 3 mm

kom
ILI Dodaj u usporedbu
Opis

Detalji

Dekorativne polipropilenske (PP) ploče namijenjene su brzom i jednostavnom oblaganju zidova. Ploče su iznimno lagane radi saćaste prozračne strukture, a debljine su svega 3 mm.

Na svaku ploču otisnut je dekor koji imitira kamen, opeku ili neki drugi uzorak. Postavljanjem ploča jednu uz drugu dekorirani uzorak vizualno se nastavlja, uz gotovo nevidljive spojeve. Lijepe se na zidove obostranom ljepljivom trakom ili poliuretanskim ljepilom koje se odabire s obzirom na podlogu na koju se ploče lijepe. Ljepilo se postavlja uz rubove ploča, kako bi se osigurao nastavak ploča u istoj ravnini i na nekoliko mjesta u sredini. Ljepilo se može postaviti kontinuirano ili samo točkasto radi male mase ploča, ali je potrebno voditi računa o podlozi na koju se ploče lijepe.

Ploče su pogodne za postavljanje na postojeće i nove zidove, a najčešće se postavljaju radi rekonstrukcije, dekoracije ili zaštite zida. Otporne su na vlagu, vodu i vremenske utjecaje. Korištenje agresivnih sredstava za čišćenje nije preporučeno s obzirom na moguće promjene otisnutog dekora na površini ploče. Nemaju negativnih svojstava i sigurne su za uporabu.

Ploče su izdržljive i kompaktne, lagane i fleksibilne. Pogodne su za višekratnu uporabu jednostavnim odljepljivanjem s dijela zida i postavljanjem na neko drugo mjesto. Prilagođuju se svim oblicima zidova, istakama i kutevima, prerezivanjem ili zarezivanjem i savijanjem ploča uz pribor za rezanje (skalpel i ravnalo). S obzirom na to da su ploče izrađene iz PP materijala potrebno ih je držati podalje od direktnog izvora topline odnosno izbjegavati postavljanje uz kuhinjske štednjake i peći.

Ploče su dimenzija 500 x 1000 mm, mase su 300 g/kom, a pakirane su u kartonsku kutiju po 15 komada.

Oznake Proizvoda

Oznake Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Recenzije

Napišite Vašu Recenziju

Pregledavate: Dekorativna ploča Cigla crvena

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Jedinica mjere kom