Kanta za smeće 584

Budite prvi koji će recenzirati ovaj proizvod

Izvan Zaliha

Dostupno: 0 kom

1.000,00 kn/kom
Šifra: 0823000584


Ugradbeni izvlačni sustavi kanti velikog kapaciteta za selektiranje otpada
Materijel: metalni mehanizam s plastičnim stranicama, boja siva
Za element širine 50 cm
Volumen: 70 L
Oprema: izvlačni mehanizam, metalni poklopac kao dodatno spremište

Opis

Detalji

Ugradbeni izvlačni sustavi za selektiranje otpada koji vam pomaže maksimalno iskoristiti dostupan prostor u elementu. Metalni izvlačni sistem s metalnim poklopcem idealan je za odlaganje spužvi i pribora.

Sistem je je opremljen vlastitim vodilicama s potpunom izvlakom. Montira se na stranice kuhinjskog ormarića. Na kraju se, na sistem, vrlo jednostavno pričvršćuju fronte ormarića. Vodilice su opremljene SOFT sistemom za lagano i tiho zatvaranje.

Pogodne su za ormariće stranica debljine od 16 do 19 mm. Okvir na vodilicama u koji se kante umeću je metalni sa plastičnim stranicama.

Kante velikih kapaciteta su dizajnirane za one koji žele odvajati veće količine otpada u domaćinstvu, uz maksimalno iskorištavanje prostora unutar kuhinjskih ormarića. Zapravo, danas je količina otpada koji se stvara značajno veća nego prije, što zahtjeva i veći kapacitet kanti. Ovom je zahtjevu moguće potpuno udovoljiti s ovim praktičnim i čvrstim ugradbenim sistemom kanti za odvajanje otpada velikih kapaciteta.

Gollinuci rješenja posljedica su 40 godina razvoja

Očuvanje okoliša
U skladu s poticajima za svakodnevno odvojeno prikupljanje otpada Gollinucci respektira prirodu i koristi 100% reciklirani plastični materijal, testira nove eko-materijale za izradu svojih proizvoda i investira u energetski samodostatnu proizvodnju bez štetnih zračenja.

Kante za smeće koje ne mijenjaju boju niti upijaju miris
Kante su izrađene od kvalitetne polipropilenske plastike, koja tijekom vremena ne mijenja svojstva, niti boju niti poprima miris. Plastika je obrađena specijalnim premazom koji odbija upijanje neugodnih mirisa, a kante manjih dimenzija mogu se prati u perilici posuđa.

Testiranje svake serije
Kvaliteta Gollinuccijevih kanti dokazuje se testiranjem svake serije kanti na 100.000 otvaranja, dok je standard industrije 60.000.

Oznake Proizvoda

Oznake Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Recenzije

Napišite Vašu Recenziju

Pregledavate: Kanta za smeće 584

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Dimenzije V 560 x D 500 mm
Zapremnina 70 L (35 + 35 L)
Minimalna širina elementa 50 cm
Vrste kanti i montaža Kante velikih kapaciteta
Broj spremnika 2
Jedinica mjere kom
Proizvođač Gollinucci