Krojenje po mjeri – piljenje iverala

08 srp 2013
  1. piljenje-na-mjeru

 

Za izradu namještaja potrebno je iskrojiti pločaste materijale na odgovarajuću mjeru. Krojenje po mjeri radi se isključivo na temelju mjera koje nam je dostavio kupac u Iverpanovoj standardnoj tablici putem emaila ili Corpusa.(Saznajte kako popuniti tablicu za narudžbu materijala u nekoliko koraka)

Mjere se iz tablice povlače u ponudu/narudžbu/krojnu skicu/radni nalog koji kupac u znak prihvaćanja potvrđuje mailom ili potpisom. Usmene izmjene mjera nisu moguće.

Iverpan d.o.o. savjetuje kupce prilikom odabira materijala i usluga, ali ne i oko potrebne količine materijala ili usluge. Izračun mjera prepuštamo samom kupcu odnosno njegovom izvođaču radova.

 

Krojenje po mjeri

Profesionalnim strojevima se pločasti materijali kroje po mjeri, odnosno režu ili pile na točnu dimenziju. Kvaliteta reza udovoljava najvišim normama za daljnju obradu ( ljepljenje rubne trake, bušenje) ili konačno spajanje elemenata u proizvod. Strojevi su kompjutorski upravljivi, uz direktni nadzor rada stroja, iz tvornice proizvođača, a za samo piljenje koriste se specijalni precizni alati.

Radi očuvanja alata i sigurnosnih razloga Iverpan d.o.o. ne obrađuje materijale koji nisu kupljeni u našim poslovnicama, kao ni materijale koji u sebi sadrže strana tijela tipa vijaka, alu profila i slično.

 

Usluge i pravila krojenja po mjeri iz Općih uvjeta poslovanja*

– Pravila krojenja po mjeri (rezanja i piljenja) iz cijelih ploča i ostataka ploča nalaze se u tablici Općih uvjeta poslovanja.

– Usluga piljenja obračunava se kao postotak na vrijednost kupljenog materijala, osim kod Compacta i mineralnih ploča gdje se obračunava po metru dužnom.

– Kada Iverpan d.o.o. raspolaže ostacima (restlovima) ploča, usluga piljenja se ne naplaćuje samo ukoliko se kompletan nalog radi od ostataka (restlova) ploča.

Prerezi*

– Usluga prereza podrazumijeva maksimalno 3 paralelna reza po ploči, bez obrubljivanja ploče

– Prerezi se obračunavaju po dužnom metru

– Usluga transportnog reza podrazumijeva maksimalno jedan rez po ploči i besplatna je za kupca

Prekrajanja*

– Uslugu prekrajanja pružamo isključivo na temelju popunjenog Obrasca za prekrajanje od strane kupca i to u roku 24 sata i za max 5 komada materijala kupljenog u Iverpanu.

– Cijena ove usluge obračunava se po izlaznom komadu. Sve što je više od 5 komada ulazi u kategoriju redovnih naloga za proizvodnju.

(Na ovom linku možete pronaći Obrazac za prekrajanje i cjenike pločastih materijala)

 

*Podaci o krojenju po mjeri, odnosno rezanju i piljenju iverala su podložni promjenama. Sve točne informacije možete pročitati u: Općim uvjetima poslovanja Iverpan d.o.o. ili saznati putem emaila: [email protected]