Meni
Usluge kupcima

Optimizacija krojnih lista

 

Za izradu namještaja potrebno je iskrojiti pločaste materijale na odgovarajuću mjeru. Krojenje po mjeri radi se isključivo na temelju mjera koje nam je dostavio kupac u Iverpanovoj standardnoj tablici putem emaila ili Corpusa. (Saznajte kako popuniti tablicu za narudžbu materijala u nekoliko koraka)

 

Što se dešava s mjerama koje nam je dostavio kupac i što je Optimizacija?

Vašu tablicu zaprimaju naši djelatnici u posebnom odjelu kojem je zadatak obrada podataka i optimizacija krojnih lista. Sve podatke djelatnici prilagođavaju složenom programskom sustavu, kojeg su razvili njemački stručnjaci kao podršku strojevima za izradu i krojenje pločastih materijala. Programski sustav uzima u obzir niz zavisnih parametara koji su u funkciji vrste dekora i površinske strukture, dimenzija ploča i vremena manipulacije uz što veću iskorištenost cijele ploče, odnosno što manje ostatka.

 

Ukratko optimizacija uvijek podrazumijeva dva osnovna kriterija:

1. Optimalnu iskorištenost površine cijele ploče, kako bi kupac imao što manje ostatka ili “restla”.

2. Obračun površina u skladu s Iverpanovim pravilima rezanja ploča i ostatka. Pročitajte navedena pravila iz Općih uvjeta poslovanja.

 

Zahvaljujući naprednim opcijama programa za optimiziranje, za svakog kupca tražimo najbolje iskorištenje, uz minimalni utrošak materijala.

Optimizacija površina podloga je za izradu ponude kupcu, koja mu se šalje na e-mail.

Svaki će kupac dobiti besplatnu uslugu optimiziranja krojnih lista.