Iza kulisa

Ivana Štivčević – Pomicanje granica…, samo za odvažne

“Najvažnije je ne ostavljati trag u prirodi ” – smatra Ivana Štivčević, viša računovodstveno-administrativna referentica u Iverpanu, govoreći o najvažnijem tijekom highlander natjecanja. To je utrka po planinama, točnije kroz prirodu, u kojoj trkači prođu 55 ili 100 kilometara u divljini. Šator, vreću za spavanje i hranu nose na leđima. Moraju biti fizički snažni i jako hrabri.

Janja Petan – Žene rasturaju!

Uživajte, ovo je poseban trenutak! – rečenica je koju Janja Petan, prodajna savjetnica u Iverpanovu centru u Stenjevcu, zna reći kupcima. Time razbije sve njihove strahove i nedoumice zbog odluke koju moraju donijeti, izabrati materijal za prostor u svome stanu, a ne znaju kako će to izgledati. Janja im pritom pomaže, savjetom i empatičnošću. Osvoji ih osmijehom i učini da sve bude lako.

Marko Hatz – Mi smo prava mala poslovna obitelj

„Mi smo prava mala poslovna obitelj“, kaže Marko Hatz i zato zna rođendane djece kolega s posla. Marko je voditelj Iverpan centra u Stenjevcu. Interes su mu računala, informatika, svemir mu je fascinacija jer je nepoznanica i neiscrpan izvor spoznaja, a ekonomija područje učenja o tome kako nastaje uspješan biznis.

Petar Kupi – Pas daje bezuvjetnu ljubav

– Pas daje bezuvjetnu ljubav – kaže Petar Kupi u čijem su životu Maks, mješanac koji je trebao dom, i Franc, francuski buldog. Petrov posao je obrada mailova za veleprodajne kupce. Oduvijek je znao da će biti stolar. Voli taj osjećaj najvećeg ponosa kada izradi neki dio namještaja, vidi rezultat svoga rada.

Josip Hrg – Najveće je zadovoljstvo spasiti nekoga

Najveće je zadovoljstvo spasiti nekoga – kaže Josip Hrg nakon 500 vatrogasnih intervencija u kojima je ulazio u vatru da bi izvukao nepoznate ljude. U Iverpanu je voditelj smjene skladišta poslovnice na Žitnjaku. – Skladište je srce tvrtke, svi odjeli rade sa skladištem. Ono postoji da bi drugi mogli funkcionirati – govori Hrg.