Meni

a) Dostava robe dostavnim vozilom Iverpana

– Za sve informacije o dostavama robe dostavnim vozilom Iverpana, kao i o uvjetima važećeg Cjenika dostave, možete se informirati u svakom Iverpanovom centru (Na linku provjerite: Uvjeti i cjenik dostave (s uključenim PDV-om))

– Ukoliko palete, na kojima se roba dostavlja, nisu plaćene vraćaju se odmah po istovaru (Na linku provjerite: Naknada za palete (s uključenim PDV-om))

– Kupac je obavezan osigurati osobu za istovar u dogovoreno vrijeme dostave i upozoriti na pristupne probleme ukoliko postoje. Na dan isporuke nije moguće mijenjati lokaciju istovara.

– Iverpan d.o.o. ne pruža uslugu unosa robe u životni, skladišni, proizvodni ili bilo koji drugi prostor kupca

b) Dostava robe putem dostavnih službi

– Iverpan d.o.o. nudi dostavu robe na području RH putem dostavnih službi s kojima ima sklopljen ugovor

– Dostava je moguća svakim radnim danom, na temelju prethodne najave kupca, te ukoliko robu
imamo na stanju

• Paketna dostava naplaćuje se po važećem cjeniku dostavne službe

• Za paletnu dostavu cijena ovisi o težini i dimenzijama palete te udaljenosti od našeg prodajnog centra. Preporučujemo da prije dostave zatražite ponudu za dostavu.

(Potražite više informacija o dostavi robe naručene putem webshopa)

c) Prijevoz robe vlastitim vozilom kupca

– Kupac može i samostalno otpremiti robu s Iverpanovog skladišta

– Iverpan ne utovaruje ručno robu u vozila kupaca niti je odgovoran za njen utovar i daljnji tijek transporta i ne odgovara za sva eventualna oštećenja ili manjkove nakon potpisivanja računa ili nekog drugog otpremnog dokumenta od strane kupca

*Podaci o dostavi su podložni promjenama. Sve točne informacije možete pročitati u: Općim uvjetima poslovanja Iverpan d.o.o. ili saznati putem emaila: [email protected]