Meni
Pametna rješenja

LED rasvjeta iznimno štedljivo, dugovječno i učinkovito rješenje

Rasvjeta više nije samo dodatna oprema u kuhinjama, kupaonicama ili spavaćim sobama. Uz osnovnu funkciju osvjetljenja radne površine ili kreiranja određenog ugođaja u prostoru, rasvjeta je glavna podrška, a ponekad i nositelj dizajna bilo kojeg prostora.

Planiranje rasvjete od početka

Najbolji rezultat osvjetljenja postiže se planiranjem rasvjete od samog početka dizajniranja prostora, što je posebice značajno kod dizajniranja kuhinje radi pravilnog osvjetljenja radnih površina i ostalih kuhinjskih procesa. Stoga, uređujete li kuhinju, uključite planiranje rasvjete od samog početka dizajniranja prostora.

Sensio Iverpan

Kako planirati rasvjetu?

Potrebno je uzeti u obzir više različitih parametara koji utječu na izbor rasvjete:

Osnovna namjena rasvjete (npr. osvjetljenje sobe, neke površine ili rasvjeta za stvaranje ugođaja).

Prostor u koji se rasvjeta postavlja (npr. kuhinja, kupaonica ili spavaća soba).

Definiranje pozicije postavljanja obzirom na osnovnu namjenu rasvjete:

– opće osvjetljenje prostora (npr. zidna, stropna ili možda podna rasvjeta)

– obzirom na površnu koja se želi osvijetliti (npr. rasvjeta za radnu ploču ili unutar garderobnog ormara)

– osvjetljenje za stvaranje ugođaja (npr. rasvjeta u podnožju kreveta, uz kuhinjske noge ili ispod radne ploče)

Izbor upravljanja rasvjetom (npr. daljinsko upravljanje, senzorsko uključivanje ili mogućnost zatamnjenja rasvjetnog tijela).

Sensio – budućnost LED rasvjete

Jeste li znali?

– Sensio LED rasvjeta je dizajnirana i certificirana u Velikoj Britaniji (ISO 9001:2015 i ISO:14001)

– Životni vijek rasvjete dulji je 12 puta od standardne rasvjete

– Jedinstveni oblik Sensio proizvoda postavlja nove standarde u kuhinjskoj rasvjeti, a najvažnije je što se uklapa u svaki dizajn

– Zbog kuta svjetla Sensio LED rasvjeta je mnogo efikasnija od standardne halogene rasvjete

– Cjenovno je prihvatljivo rješenje u odnosu na visoku kvalitetu i dizajn

– Jednostavno montiranje, bez lemljenja žica i frezanja namještaja čini ove lampe pogodnim za ugradnju u nove, ali i u postojeće kuhinje

–  5 godina garancije jamstvo je iznimne kvalitete LED rasvjete

– U proizvodnji se koriste komponente najnovije LED tehnologije i materijali vrhunske kvalitete koji osiguravaju dugovječnost proizvoda pri svakodnevnom korištenju

Sensio proizvodi nude dugotrajna i praktična rješenja za sve svakodnevne situacije. LED rasvjetu tvrtke Sensio možete pronaći u Iverpanovim prodajnim centrima te provjeriti aktualnu ponudu Sensio LED rasvjete u našem webshopu. Dođite i uvjerite se u kvalitetu i praktičnost ove rasvjete, prigodne za svaku kuhinju.

LED rasvjeta i ušteda energije

Iako je početni trošak ugradnje LED rasvjete nešto viši u odnosu na standardnu rasvjetu on se itekako isplati! LED rasvjeta je 12 puta izdržljivija od standardne rasvjete, a ušteda na računu za struju daleko premašuje početne razlike. Ušteda energije je moguća zahvaljujući LED tehnologiji koja uz nisku potrošnju električne energije stvara značajno više svjetlosti.

Dug životni vijek

Životni vijek LED-a kreće se oko 40,000 sati, a kod halogene rasvjete samo oko 3,000. Taj dugi životni vijek znači da će LED u konačnici nadživjeti vašu kuhinju, uz uštedu vremena, novca i muke oko zamjene žarulja.

Više mogućnosti

Većina proizvoda dostupna je u hladnoj bijeloj i toploj bijeloj LED, što znači da kupci mogu stvoriti zadivljujuće efekte odabirom LED boje koja će maksimalno istaknuti dizajn njihovih kuhinja. Različiti dostupni stilovi LED rasvjete otvaraju mogućnosti koje ranije nisu bile ni zamislive.

No postoji rješenje i za one koji ne mogu odlučiti koja boja rasvjete najbolje odgovara njihovoj kuhinji! Rješenje nudi rasvjeta s integriranim mogućim izborom boje svjetla. Moguće je izabrati rasvjetna tijela s 2 boje svjetla (s hladnom i toplom bojom) ili čak s 3 boje svjetla (s hladnom, toplom i neutralnom bojom).


  

Želite li saznati male tajne dobrog uređenja interijera, iskoristiti najpogodnije kupnje ili prije svih ostalih nabaviti proizvode koje “svijet nije vidio”?

Sve što vas zanima o svojstvima proizvoda, materijala i njihovoj uporabi možete saznati u Iverpanovim prodajnim centrima, na Iverpanovom Facebook-u ili nas kontaktirati na email: [email protected]