Iverpanova centralna proizvodnja i kućni sajam 2018

01 lip 2018

 

Iverpanova centralna proizvodnja i kućni sajam 2018.

 

Iverpanova centralna proizvodnja: Otvorenje i kućni sajam 2018.

Iverpanova centralna proizvodnja i kućni sajam od 17.05. do 18.05. 2018. Bilo je tu svega, od laserskog spektakla, muzike, plesa, odlične hrane i naravno mnoštva noviteta i trendova… Moderna tehnologija i proizvodni kapaciteti ostavljaju bez daha.

Pogledajte i uživajte.

 

 

Na svečanom otvorenju centralne proizvodnje Iverpan je iznimno velikom broju gostiju priredio nezaboravnu zabavu, ali i otvorio vrata svog tehnološki naprednog proizvodnog pogona, opremljenog i dizajniranog prema zahtjevima svojih kupaca. Proizvodnjom upravljaju isključivo nove tehnologije u obradi pločastih materijala, ali i manipulaciji robom u sklopu robotiziranog skladišta, jedinstvenog u Europi.

Ovim tehnološkim procesima obrade materijala za izradu namještaja stoga je moguće postići znatno viši nivo kvalitete izrade, značajnu optimizaciju i pouzdanost rokova isporuke.

 

Zahvaljujući modernizaciji i optimizaciji pogona, povećanju kapaciteta, te ostvarenju iznimnih poslovnih rezultata i otvaranju niza novih radnih mjesta Iverpan je dobio nagradu Zagrebačke županije za iznimno dostignuće u proteklom jednogodišnjem razdoblju, koja je uručena na Svečanoj sjednici u povodu Dana Zagrebačke županije u petak, 13. srpnja 2018. godine.

 

Iverpanova centralna proizvodnja i kućni sajam 2018.

 

Prepoznata je važnost i značaj Iverpana u razvoju gospodarstva u Zagrebačkoj županiji, pa izdvajamo iz teksta prigorski.hr od 4. srpnja 2018.:

“Tvrtki Iverpan d.o.o. – Donja Zelina – nagrada Zagrebačke županije za iznimno dostignuće

 

Tvrtka Iverpan osnovana je 1990. godine. Vrlo brzo uprava tvrtke shvaća prednost stvaranja zaokružene ponude svih materijala za izradu namještaja pa postupno širi svoju ponudu da bi danas bila vrlo poznata među stolarima, obrtnicima i hobistima po svojoj bogatoj ponudi iverala okova, pribora i ostalih pločastih materijala te usluga…

Tvrtka je nedugo završila projekt izgradnje i opremanja suvremenog proizvodnog pogona u Donjoj Zelini u kojem će objediniti cjelokupni proizvodni proces, upravljačke i razvojne funkcije, te tehnološki bitno unaprijediti i povećati kapacitete…

Nedvojbeno je da je tvrtka Iverpan d.o.o. ostvarila izuzetne poslovne rezultate te je svojim kvalitetnim i prepoznatljivim dugogodišnjim radom doprinijela gospodarskoj promidžbi i ugledu Zagrebačke županije.”

 

 

Iverpanova centralna proizvodnja i kućni sajam 2018.

Danas je moguće realizirati sve što poželite!

Iverpan će vas u tome podržati kroz izbor najpogodnijih proizvoda i materijala za izradu namještaja i uređenje doma uz maksimalno poštivanje vaših zamisli i prostora.

 

Pridružite nam se u Iverpanovoj Facebook grupi ili nas posjetite u našim prodajnim centrima i dobit ćete sve informacije o svemu što vas zanima.