Meni
U zajednici

Iverpan u Slavonskom Brodu

Otvorili smo svoja vrata i Slavoniji. Iverpan u Slavonskom Brodu, smjestio se na Sjevernoj veznoj cesti 81.

Dođite i pronađite sve za izradu namještaja na jednom mjestu!

iverpan-sl-brod

Usklađena kombinacija dekora ploča za izradu namještaja, podova i radnih ploča rezultirat će jedinstvenim dizajnom vašeg doma. Izaberite između velike ponude laminatnih podova, kuhinjskih radnih ploča i preko 200 dekora pločastih materijala za izradu namještaja austrijskih tvrtki Kaindl i Fundermax u svakom Iverpanovom centru. Istaknite posebnost vašeg doma ili poslovnog prostora odabirom ekskluzivnih materijala za izradu namještaja visokog sjaja ili primjerice duboko matiranih iznimno finih i jedinstvenih površina i struktura, poput onih zaštićenih od otisaka prstiju. Upoznajte i upotrijebite i neke sasvim drugačije, otporne i izdržljive materijale, iznimnih karakteristika poput Kerrocka, pogodnog za kuhinje, kupaonice i ordinacije ili Compacta pogodnog za sanitarne kabine i garderobne ormare u vlažnim prostorima, te izradu ograda i fasada zgrada.

Rasvjeta je neizostavni dio svakog uređenja svarajući poseban ugođaj u svakom prostoru, bilo da je direktna, odnosno ona koja osvjetljava radne površine ili indirektna, diskretna i povezana sa senzorima osjetljivim na pokret. Za osvjetljenje kuhinje odličan je izbor kvalitetna i štedljiva Sensio LED topla ili hladna rasvjeta.

Uz radne površine namijenjene za pripremu hrane smještaju se sudoperi među kojima se ističu izuzetno otporni, antibakterijski, granitni sudoperi njemačke tvrtke Schock ili nizozemski inox Reginox sudoperi s doživotnim jamstvom. Ovi su sudoperi dizajnirani kako bi dugoročno korisnicima pružali užitak u pripremi hrane i omogućili jednostavno održavanje.

Nema kvalitetnog namještaja bez kvalitetnog okova poput Bluma, koji štiti namještaj s kontroliranim i nježnim otvaranjem i zatvaranjem ladica i vrata ormarića, stvarajući neopisivo ugodan osjećaj prilikom rukovanja. Razvijen je cijeli sustav okova koji prati prirodne čovjekove pokrete i olakšava pristup i omogućava udobnost korištenja ormarića, a rješenja koja reagiraju otvaranjem ladica ili ormarića na najmanji dodir ruke razmazit će i najzahtjevnije korisnike.

Svatko može svoju kuhinju pretvoriti u savršenu, ugradnom racionalnih sustava za odvajanje otpada ili onih za organizaciju namirnica i posuđa unutar kuhinjskih elemenata, kojima se maksimalno iskorištava prostor dok je sve na dohvat ruke.

Završni dojam prostora oblikujte prema vlastitim željama top-ručkicama za namještaj Rujz design, u širokom rasponu od tradicionalnih, vintage do modernih dizajnerskih opcija, nastalih kombinacijom oblika i završnih obrada ručkica.

Gotovo 30 godina specijalizirani smo za prodaju svih materijala i proizvoda za izradu namještaja, slijedeći izvornu viziju odabira pouzdanih dobavljača i vrhunskih proizvoda od kojih se neki ekskluzivno mogu pronaći samo u Iverpanu.

Dođite i posjetite nas:

IVERPAN – Slavonski Brod

Sjeverna vezna cesta 81, 35 000 Slavonski Brod

Telefon: 035 625 345
Radno vrijeme:
radnim danom 8:00 – 20:00
subota 9:00 – 14:00

Kreirajte svoj životni prostor uz Iverpan!