Meni
U zajednici

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila Iverpan

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je, u petak 25.01.2019., Iverpanovu centralnu proizvodnju u Donjoj Zelini, u sklopu svog trodnevnog obilaska Zagrebačke županije. U posjetu Iverpanovom pogonu su ovim povodom bili prisutni župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić i gradonačelnik Svetog Ivana Zeline Hrvoje Koščec.

U sklopu svog posjeta Zagrebačkoj županiji predsjednica je posjetila uspješne poduzetnike s tog područja, između ostalih i novi Iverpanov proizvodni pogon, otvoren sredinom prošle godine, kao trenutno najmoderniji pogon za obradu pločastih materijala u RH.

Direktor tvrtke gdin Mladen Jambrović upoznao je predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović s Iverpanovim proizvodnim procesima s kojima upravljaju isključivo nove tehnologije u obradi pločastih materijala, ali i u manipulaciji robom. Iverpanovo robotizirano skladište jedinstveno je u Europi.

Predsjednica je, osim s Iverpanovim proizvodnim pogonom, upoznata i s razvojnim planovima tvrtke te investicijama i naporima u povećavanju zaposlenosti.

Zahvaljujući modernizaciji i optimizaciji pogona, te ostvarenju iznimnih poslovnih rezultata i otvaranju niza novih radnih mjesta “Iverpan” d.o.o. je dobio nagradu Zagrebačke županije za iznimno dostignuće u 2018.godini.