Rauvisio Crystal, moć kristala u vašoj kuhinji

19 stu. 2015

 

Da biste osjetili snagu kristala u vašem životnom prostoru, navratite do Iverpana koji ekskluzivno na hrvatskom tržištu distribuira – Rehauov Rauvisio Crystal.

 

Rauvisio crystal - moć kristala u vašoj kuhinji

Foto: www.tportal.hr/lifestyle/clanak/moc-kristala-u-vasoj-kuhinji

 

REHAU RAUVISIO CRYSTAL – Moć kristala u vašoj kuhinji

 

Snaga i čistoća kristala inspirirala je tvrtku Rehau u izradi visokokvalitetnih iveral ploča na koje je sprešano 2 mm kristalne folije stvarajući dojam stakla.

Ovaj inovativan proizvod, namijenjen onima profinjenog stila, prepoznali su u Iverpanu i odlučili ga ponuditi hrvatskom tržištu od početka prosinca.

 

Rauvisio je inovativan program za obradu površina koji ujedinjava funkcionalnost, dugovječnost i neograničene dizajnerske mogućnosti, a Rauvisio Crystal poseban je po savršenom efektu staklene površine koji se postiže kombinacijom kristalne folije i vrhunskih rubnih traka.

Rauvisio Crystal svemu dodaje notu luksuza i mnogo se lakše obrađuje nego staklo, dugotrajan je i visokootporan na kemikalije.

Zahvaljujući posebnom zaštitnom premazu, iznimno je otporan i na fizička oštećenja te je stoga savršen izbor za vašu novu kuhinju, elemente u dnevnom boravku, kupaonici…

 

 

Prednosti Rauvisio Crystala:

Rauvisio Crystal izgleda kao staklo, a nije staklo
10 X veća otpornost na lomljenje od stakla
50% lakši od stakla
– Radi UV laka koji je navučen na gornju površinu, Rauvisio Crystala izuzetno je otporan na grebanje
Mogućnost obrade na mjestu ugradnje (bušenje rupa, stavljanje ručkica, dodatna obrada…) što kod staklenih materijala nije moguće
8 bezvremenskih boja s dvije površine (sjaj 3D i mat)
– Staklene površine vidno akumuliraju prašinu, Rauvisio Crystal ne skuplja prašinu
– Rauvisio Crystal posjeduje visokovrijedni TÜV certifikat za materijal i zadovoljava sva AMK ispitivanja
(ispitivanje na promjene temperature, pare i promjene klimatskih uvjeta),
Rauvisio Crystal je moguće savijati na razne oblike
Obradom ruba na 45° Rauvisio Crystal materijala dobiva se izuzetno vjeran 3D efekt “dubine” materijala.

 

“Kvaliteta je izuzetno važna!” Briljantnost Rauvisio Crystala i njegovu primjenu pogledajte i na slijedećem videu:

 

Potražite Rauvisio Crystal na našem webshopu, jer je Rauvisio Crystal materijal van svake konkurencije – materijal kojem je nemoguće odoljeti!

 

A ako ipak vašem interijeru nedostaje doza transparentnosti ili potrebe za vizualnim povezivanjem prostora, rješenje je staklo. Više odgovora na nedoumice ili zablude o staklima u interijerima pronađite, sve na jednom mjestu, u našem blogu.

 

 

RAUVISIO brilliant

RAUVISIO brilliant je nova generacija površina visokog sjaja koja nadmašuje čak i visoko kvalitetne lakirane površine radi briljantnog dubinskog efekta. Završni rubovi su gotovo nevidljivi i obrađeni laserom! Pročitajte više o RAUVISIO briljantnim površinama namijenjenim za kuhinje i komercijalne prostore.