Sudoperi koji snagu kvalitete upotpunjuju vrhunskim dizajnom

12 lis. 2018

 

sudoperi

Dizajnerski i lifestyle trendovi vraćaju kuhinju u središte pozornosti moderno opremljenih životnih prostora. Granitni i inox sudoperi iz Iverpanove ponude savršeno se uklapaju u te trendove, iznimnom kvalitetom i širinom dizajnerskih rješenja koja odgovaraju svim vašim estetskim zahtjevima.
20% popusta na SVE sudopere i laminatne podove
 

Granitni sudoperi otporni i na metke!

Ako ste se odlučili za granitni sudoper, Schock će opravdati sva vaša očekivanja! Testirana je izdržljivost Schockovih “extreme” sudopera u ekstremnim izazovima, poput ispaljivanja metka ili hokejskih pakova direktno na površinu sudopera.

Sudoperi su izdržali najekstremnija opterećenja, a vi samo trebate odabrati onaj koji želite!

I ne zaboravite prije izbora sudopera razmisliti o radnoj površini u koju ćete sudoper ugraditi.

 

 

Najkvalitetniji granitni sudoperi u svijetu

Od  osnutka  1924.  Schock  je  sinonim  kvalitete,  modernog  dizajna  i  dugovječnosti. Tvrtka koja je prije 35 godina lansirala prvi granitni sudoper i danas svoje granitne sudopere proizvodi ekskluzivno u Njemačkoj. Sa svojih više od 90 patenata jednostavno je korak ispred svih, te se prema njenim metodama danas proizvodi 60% svih sudopera u svijetu!

Na raspolaganju više od 200 modela u tri vrhunska materijala

Riječ  je o CRISTADUR®, CRISTALITE® PLUS i CRISTASTONE® materijalima, što čini Schock jedinom tvrtkom u svijetu koja proizvodi granitne sudopere u takvom rasponu.

CRISTALITE® materijal savršen je za sve koji traže visoko otporne sudopere, odlične UV stabilnosti i neporozne glatke površine. CRISTADUR® extreme materijal dodano je ojačan mrežom stakloplastične armature u samom koritu sudopera i s ProHygenic antibakterijskom zaštitom.

 

sudoperi

Kvalitetni granitni sudoperi su vječni

Materijali, od kojih su sudoperi proizvedeni, svojom se vrlo kompaktnom neporoznom površinom, savršenom  čvrstoćom i iznimnom  glatkoćom, osim lakog održavanja, uspješno bore protiv kamenca i tvrdokornih nečistoća. Upravo zato Schockovi se sudoperi smatraju vječnim!

Provjerite trenutnu ponudu kvalitetnih Schockovih sudopera na našem webshopu.

 

sudoperi

 

Reginox sudoperi doživotne garancije

Ako mislite da su inox sudoperi samo za tradicionalne kuhinje, mogli biste se jako iznenaditi!

Današnje moderne kuhinje razlikuju više potpuno različitih radnih površina uz koje je moguće kombinirati i granitne i inox sudopere.

Reginox je sinonim za kvalitetu inox sudopera. Već 40 godina globalni su lideri, najveći inovatori u industriji i ne samo da se svi sudoperi proizvode u Nizozemskoj već je i porijeklo sirovine europsko. Ako ste se odlučili za inox sudoper, Reginox nudi više od 150 modela sudopera s doživotnom garancijom, a mi dodajemo još neke razloge zašto Reginox.

Dizajn i inovativnost

Reginox prepoznaje vrijednost lijepo dizajniranih sudopera što je industrija nagradila s brojnim nagradama za dizajn. Inovativnost, posvećenost detaljima i preciznosti Reginox stavlja u službu praktičnosti i jednostavnosti.

Kvaliteta

Svaki je Reginox sudoper proizveden iz jednog komada najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika. Moderna tehnologija izrade omogućila je sudoper čiju kvalitetu korisnik osjeti u svakodnevnoj uporabi, pogotovo u usporedbi s inox sudoperima koji se blago deformiraju ili mijenjaju boju.

Briga za ljude i okruženje

Reginox ima FSC® certifikat za promicanje ekološki odgovornog ponašanja, a 70% sudopera proizvodi se od recikliranih materijala. Pomno osmišljenim, ugodnim i zdravim radnim okruženjem, kontrolom sirovina i razboritim pristupom korištenja energije, Reginox pokazuje brigu i za generacije koje dolaze, što je uz izvrsnu kvalitetu jedan od važnih razloga radi kojeg je uvršten u Iverpanovu ponudu.

Provjerite trenutnu ponudu izvrsnih Reginox sudopera na našem webshopu.

 

Moderne slavine uz granitne i inox sudopere

Dizajn i kvaliteta

Slavine jednostavnih linija dizajnirane su za moderne kuhinje, ali se mogu uskladiti i s bilo kojim drugim kuhinjskim stilom. S obzirom na uporabu preporučamo slavine koje se sastoje od tehnički kvalitetnih komponenti, uz koje, u Iverpanu, dolazi garancija od čak 5 godina. Za uštedu vode svakako su neminovan izbor slavine s aeratorom.

Slavine uz granitne sudopere

Cristalite Plus® boje slavina kompletiraju se s odgovarajućim bojama Schock-ovih granitnih sudopera, a moguće je odabrati i bilo koju drugu kombinaciju.

Provjerite trenutnu ponudu Schockovih slavina na našem webshopu.

Slavine uz inox sudopere

Nekad su inox slavine uz inox sudopere bile isključivo izbor tradicionalnih kuhinja. Međutim iskorak u kvaliteti izrade i dizajnu, koji prati trendove modernih uređenja, vratili su inox u svakodnevnu uporabu.

Provjerite trenutnu ponudu Reginox slavina na našem webshopu.

 

 

Izbor sudopera svakako ovisi o značajkama sudopera poput izdržljivosti, lakog održavanja, antibakterijske zaštite, vizualnog dojma, željenog oblika i veličine. Međutim, jednako je važno staviti sudoper u kontekst izbora radne površine u koju se sudoper ugrađuje i to ne samo u dekorativnom smislu. Postoji više vrsta materijala za izradu radnih površina i svakako treba odabrati najpogodniju varijantu obzirom na vaše potrebe. Osim toga, iznimno je važno postići usklađen odnos dizajna cijelog prostora kuhinje, a ne treba posebno naglašavati važnost pažljivog izbora materijala i dekora za izradu kuhinjskih ormarića.

Samo će dobro organiziran i dekorativno balansiran prostor pružiti osjećaj potpunog zadovoljstva u vlastitoj kuhinji.
20% popusta na SVE sudopere i laminatne podove