Meni
Zanimljivo

Dječje sobe i namještaj po mjeri

Dječje sobe je potrebno stalno prilagođavati dobi djeteta, bilo da je riječ o sobi koju treba prilagoditi prvim djetetovim koracima ili polasku školu, o drugom školarcu u obitelji ili bilo kojem drugom važnom razdoblju odrastanja. Na taj se način postojeći prostor svaki puta prilagođava drugoj ili proširenoj namjeni, odnosno s djetetom raste i namještaj, njegov krevetić, radni stol, ormari, police za knjige….

5 savjeta za uređenje dječje sobe:

Da bismo vam pomogli u tom kontinuiranom procesu nudimo i nekoliko savjeta kako s manje novca i više kreativnosti, urediti prostor koji će rasti s djetetom i učiniti ga inspirativnim za razne aktivnosti i nove školske i sve ostale životne izazove.

1. Savršeno iskorišten prostor – uz namještaj po mjeri

Namještaj po mjeri - dječje sobe

Raspolažete li s ograničenim prostorom svakako razmislite o namještaju po mjeri. Osim što je kvalitetan i dugotrajan, namještaj po mjeri je u potpunosti prilagođen prostoru za koji se izrađuje. Treba li izraditi za vaše dijete nov krevet s više prostora za odlaganje ili treba radnom stolu starijeg školarca dodati još jedan, najjednostavnije je potražiti stolara i po mjeri napraviti novo rješenje, idealno za spavanje ili učenje. Dimenzije novog namještaja stolar će s lakoćom prilagoditi vašem prostoru i potrebama djeteta.

2. Kreativne i zanimljive pregrade – izvrsno rješenje

Strip-klizna-vrata

Dok roditeljska spavaća soba često ima samo jednu funkciju, spavaonice, dječja soba mjesto je igre, druženja, učenja i spavanja. Imate li na raspolaganju veću prostoriju za dvoje djece možete prostore raznih funkcija međusobno razdvojiti privremenim pregradama. Izvrsno rješenje za pregradu su klizna vrata po mjeri u koja možete staviti ispune po želji. Isprobajte sami kreirati klizna vrata prema svojim mjerama i željama u Iverpanovom dizajneru kliznih vrata.
Laka su za montažu i demontažu pa su povoljan izbor i za privremena rješenja. U Iverpanu možete naručiti i poseban tisak na ispunama, a kao inspiraciju uzmite omiljene crtane likove vaših mališana.

3. Organizacija prostora dječje sobe s policama i ormarima

Uređenje počnite od pregrada i mjesta za odlaganje. Za manje prostore pregrada može poslužiti i kao mjesto za odlaganje. Osmislite sami ili uz pomoć dizajnera police, ladice i ormare za dječju sobu. Ne želite zatrpavati dječju sobu s puno komada namještaja, a ormarima po mjeri savršeno ćete iskoristiti prostor i odgovoriti na sve posebne zahtjeve koje imate. Osim boje, debljine i teksture materijala, sa stolarom dogovorite i vrstu materijala. U Iverpanovoj ponudi možete pronaći iznimno kvalitetne pločaste materijale s najvišim ekološkim certifikatima koji su najprimjereniji za svakodnevne aktivnosti vaše djece. Potražite dekore za izradu svog namještaja u širokom izboru dekora iz naše ponude.

4. Recept za uspjeh = profesionalni stolar i kvalitetni materijali

Namještaj po mjeri za dječju sobu

Specijalizirani profesionalni obrti za stolarske radove izvrstan su izbor za izradu cjelokupnog namještaja dječje sobe. Definirajte svoje zahtjeve te nađite profesionalnog stolara da izmjeri prostor, predloži rješenje i izradi namještaj koristeći samo kvalitetne materijale.

Najviše možete uštedjeti s izradom kvalitetnog namještaja po mjeri, jer će takav namještaj postojano podržati veselu dječju igru, biti siguran za vaše dijete i dimenzioniran baš za potrebe vašeg djeteta.

5. Vaše dijete – glavni dizajner prostora u kojem će učiti i boraviti

I svakako uključite svoje dijete u uređenje prostora u kojem će raditi, igrati se i družiti. Neka izabere boje, motive, ručkice ili personalizirane vješalice. Ručkice je najlakše i zamijeniti, a svakom ćete promjenom namještaju i sobi udahnuti potpuno novi izgled! Odaberite iz naše ponude najzanimljivije ručkice.

Pretvorite uređenje dječje sobe u zabavan i inspirativan zadatak, umjesto stresnog i skupog iskustva. Djetetu će to biti vrlo veliki poticaj i ostati jednog dana predivna zajednička uspomena.

Namještaj po mjeri je jedini način kojim je moguće svaki životni prostor u potpunosti prilagoditi vlastitim potrebama.