Meni
Trendovi

Nova Kaindl kolekcija dekora – inspirirana prirodom

Predstavljamo Vam novu kolekciju dekora koja oduševljava bojama, teksturama i inovacijama. Glavna inspiracija za novu kolekciju dekora bila je naravno priroda koja nas okružuje i koja je neiscrpan izvor ideja. Priroda nije savršeno glatka, gruba je. Ima hrapave rubove koji nas fasciniraju jer možemo osjetiti dubinu i autentičnost materijala. Upravo takve su i površinske strukture naše nove kolekcije. Teško možete naći razliku u odnosu na prave drvene proizvode, a rezultat je nezaboravno iskustvo kako vizualno tako i na dodir.

Ukusi su različiti, baš kao i naša nova kolekcija dekora. Više od 100 dekora i opipljivo različitih površina daju vašoj kreativnosti potpunu slobodu. Monokromatski dekori, specijalne površine, drvni i fantasy dekori savršeno kombinirani parivlače pažnju u svakom interijeru.
Iverpan je u svoju lagersku kolekciju uvrstio 104 dekora od kojih je 58 potpuno novih te 50 dekora radnih ploča s čak 24 nova dizajna.

Posebno treba istaknuti matirane OPTIMATT površine na kojima se ne vide otisci prstiju. Zahvaljujući posebnom antifingerprint premazu fronte će izgledati besprijekorno nakon svakog dodira. Moderne površine Optimatt pravi su odabir za namještaj bez ručkica na kojima se neće vidjeti otisci prstiju.

S obzirom na specifičnosti površina kolekcija je podijeljena u 4 kategorije, a svaka kategorija zavodi s neviđenim bogatstvom ljepote dekora i atraktivnim detaljima.

COLOURline

od klasične jednobojne palete do trend boja u industriji namještaja

ARTline

Autentično, grubo i robusno – materijali poput metala, kamena i tekstila definitivno prate svjetske tredove kako vizualno tako i svojom površinom. Mogućnosti kombinacija gotovo su neograničene. ARTline kategoriju dijelimo na FabricART, MetalART, ConcreteART i StoneArt.

FabricART kategorija inspirirana je tekstilom. Poigravanje s grubim i finim teksturama tekstila postiže se elegantan izgled i wow efekt. Zahvaljujući posebnoj GeoTex površini možete osjetiti pod prstima autentičnu strukturu tekstila. FabricArt dolazi u šest jedinstvenih dekora i to u zemljano smeđim, sivim i antracit tonovima. Izvrsno se slažu s jednobojnim i drvnim dekorima.

FabricART kategorija

MetalART kategorija pruža jedinstveni industrijski look koji je već neko vrijeme hit u unutarnjem uređenju prostora. Željezo, bakar i bronca glavna su inspiracija za MetalART kategoriju. Mat površine sa sjajnim efektima izazivaju pažnju i pružaju neograničenu mogućnost dizajniranja.

MetalART kategorija

ConcreteART kategorija unosi u prostor moderni industrijski šarm betona koji je sa svojim sivim i hladnim tonovima odličan kontrast toplim drvnim dekorima. Tekstura betona je toliko stvarna da joj je nemoguće odoljeti. Unesite dašak urbane elegancije u vaš prostor.

ConcreteART kategorija

StoneART kategorija fokusira se na izgled kamena i stijene, dekori su elegantni, grubi i jednom riječju impresivni. Prirodna struktura stijene dekorima daje autentični karakter i pruža sjajne naglaske u sofisticiranom interijeru.

StoneART kategorija

WOODline

Drvni dekori koji se ističu detaljima poput finih pukotina, blagih tragova vremenskih prilika i godovima. Uzorci na dekorima izgledaju izvorno i čisto, a sinkro struktura pruža nevjerojatan taktilni doživljaj.

RADNE ploče [WORKtops]

Radne ploče otporne su na udarce, habanje, lako se održavaju i sigurne su za pripremu hrane. Zahvaljujući autentičnim površinskim strukturama drveta, metala, kamena i betona mogućnosti kombiniranja su neograničene. Radne ploče savršeno se slažu s pločama iz kolekcije.

Radne ploče

Želite li saznati male tajne dobrog uređenja interijera, iskoristiti najpogodnije kupnje ili prije svih ostalih nabaviti proizvode koje “svijet nije vidio”?