Ladični sustav za odvajanje otpada 9XL Orion siva

Budite prvi koji će recenzirati ovaj proizvod

U zalihama

Već od:  333,75 kn/kom
Šifra: Sustav 9xl orion siva


Ekstra velike kante za odvajanje većeg otpada (stakla, plastike..) i maksimalno iskorištavanje prostora unutar velikih ladica
Idealne za velike kuhinje i svakodnevno korištenje
Prednost: brzo i lako montiranje u većinu ladica danas dostupnih na tržištu
Materijel: plastika, boja orion siva.
Za ladice minimalne širine 50 cm
Oprema: profilirano postolje, modularne kante s pojedinačnim poklopcima, mogućnost posebno patentiranog poklopca s ugrađenim MYZYME tekućim enzimskim raspršivačem za eliminaciju neugodnih mirisa


* Potrebna polja

Već od:  333,75 kn/kom
kom
Dodaj u usporedbu
Opis

Detalji

Linija 9XL je posebno patentirana kolekcija kanti za odvajanje otpada, ekstra velikog kapaciteta posebno namijenjenih za velike ladice širine od 400 mm do 1200 mm. Opremljena maksimalnom veličinom posuda i idealna za odvajanje robusnijeg otpada poput staklenih i plastičnih boca, konzervi, kartonske ambalaže od hrane i sl

Sistem kanti dolazi u modernoj Orion Gray boji i u dvije različite dimenzije i visine. Ova linija nudi modularne umetke kanti različitih dimenzija kako bi se optimizirala uporaba prostora unutar kuhinjske ladice. Proizvod se može opremiti s plastičnom posudom za deterdžente, koja može imati i pregrade i vrlo je korisna jer je omogućeno nošenje posude po kućanstvu i uredno organiziranje proizvoda za čišćenje kućanstva unutar posude. Moguća je varijanta kanti s poklopcem za automatsko otvaranje, koji se pričvršćuje na stranice ormarića.

MYZYME sistem raspršivanja
9XL linija može se integrirati s posebnim patentiranim poklopcem koji, zahvaljujući posebnoj enzimskoj tekućini MYZYME, omogućuje eliminaciju neugodnih mirisa. Poklopac je dostupan pojedinačno ili u sklopu kompletiranog sistema kanti za ladicu.

MYZYME enzimska tekućina je bez mirisa i od potpuno prirodnih sastojaka. Raspršujući MYZYME tekućinu svakodnevno po organskom otpadu, trajno se eliminiraju neugodni mirisi vlažnog organskog otpada.

Gollinuci rješenja posljedica su 40 godina razvoja

Očuvanje okoliša
U skladu s poticajima za svakodnevno odvojeno prikupljanje otpada Gollinucci respektira prirodu i koristi 100% reciklirani plastični materijal, testira nove eko-materijale za izradu svojih proizvoda i investira u energetski samodostatnu proizvodnju bez štetnih zračenja.

Kante za smeće koje ne mijenjaju boju niti upijaju miris
Kante su izrađene od kvalitetne polipropilenske plastike, koja tijekom vremena ne mijenja svojstva, niti boju niti poprima miris. Plastika je obrađena specijalnim premazom koji odbija upijanje neugodnih mirisa, a kante manjih dimenzija mogu se prati u perilici posuđa.

Testiranje svake serije
Kvaliteta Gollinuccijevih kanti dokazuje se testiranjem svake serije kanti na 100.000 otvaranja, dok je standard industrije 60.000.

Oznake Proizvoda

Oznake Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Recenzije

Napišite Vašu Recenziju

Pregledavate: Ladični sustav za odvajanje otpada 9XL Orion siva

Vezani proizvodi
Dodatne informacije

Dodatne informacije

Dimenzije za ladice širine do 1200 mm i dubine do 600 mm
Zapremnina od 18 L do 89 L
Vrste kanti i montaža Kante za velike ladice
Jedinica mjere kom
Proizvođač Gollinucci