Kanta za smeće 292

Budite prvi koji će recenzirati ovaj proizvod

U zalihama

Dostupno: 16 kom

550,00 kn/kom
Šifra: 0823000292

Sistem izvlačnih kanti za selektiranje otpada u malim prostorima
Materijel: plastika, boja siva
Za element širine min 40 cm
Volumen: 31 L
Oprema: konstrukcija s poklopcem i vodilicama s potpunom izvlakom, 3 kante

kom
ILI Dodaj u usporedbu
Opis

Detalji

Idealno je rješenje za odvajanje otpada u malim prostorima ispod sudopera (minimalne širine 400 mm). Ukupnog je kapaciteta 31 l ( 16 + 7,5 + 7,5 L). Kompaktan oblik, značajan kapacitet i brza ugradnja ispod svih vrsta sudopera, pričvršćivanjem za dno elementa sa samo 4 vijka. Poklopac je fiksan i dizajniran kao dodatno spremište, tako da se na njega mogu položiti spužva i rukavice, a kanta se izvlači po vodilicama s potpunom izvlakom, radi odbacivanja otpada. Poklopac se može i potpuno ukloniti radi detaljnog čišćenja.

Linija 222 je najbolje rješenje za ugradnju izvlačnih kanti u postojećim kuhinjama. Vrlo funkcionalne i jednostavne kante za smeće, osmišljene za jednostavno odvajanje otpada unutar malih prostora. Omogućavaju maksimalno iskorištavanje prostora radi posebnog dizajna poklopca koji se koristi kao odlagališta za kuhinjske rukavice i spužvice. Poneke su opcije opremljene automatskim mehanizmom za otvaranje dok se ostale otvaraju manualno. Sve su varijante iznimno jednostavne za montažu i korištenje, praktične, elegantne i čvrste, važne u svakoj kuhinji. Pričvršćuje se na dno ormarića.

Gollinuci rješenja posljedica su 40 godina razvoja

Očuvanje okoliša
U skladu s poticajima za svakodnevno odvojeno prikupljanje otpada Gollinucci respektira prirodu i koristi 100% reciklirani plastični materijal, testira nove eko-materijale za izradu svojih proizvoda i investira u energetski samodostatnu proizvodnju bez štetnih zračenja.

Kante za smeće koje ne mijenjaju boju niti upijaju miris
Kante su izrađene od kvalitetne polipropilenske plastike, koja tijekom vremena ne mijenja svojstva, niti boju niti poprima miris. Plastika je obrađena specijalnim premazom koji odbija upijanje neugodnih mirisa, a kante manjih dimenzija mogu se prati u perilici posuđa.

Testiranje svake serije
Kvaliteta Gollinuccijevih kanti dokazuje se testiranjem svake serije kanti na 100.000 otvaranja, dok je standard industrije 60.000.

Oznake Proizvoda

Oznake Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Recenzije

Napišite Vašu Recenziju

Pregledavate: Kanta za smeće 292

Vezani proizvodi
Dodatne informacije

Dodatne informacije

Dimenzije V 339 x D 473 mm
Zapremnina 31 L (16 + 7,5 +7,5 L)
Minimalna širina elementa 40 cm
Vrste kanti i montaža Izvlačne kante
Broj spremnika 3
Jedinica mjere kom
Proizvođač Gollinucci