Kanta za smeće 200

Budite prvi koji će recenzirati ovaj proizvod

U zalihama

Dostupno: 19 kom

377,50 kn/kom
Šifra: 0823000200


Kanta za otpatke ugrađena na vratima ormarića.
Materijel: inox oplošje s plastičnim umetkom.
Za element minimalne širine 50 cm
Volumen: 21 L
Oprema: kvadratna kanta sadrži poklopac s automatskim otvaranjem i pregradu unutar kante, za odvajanje, otpada koju je moguće ukloniti

kom
ILI Dodaj u usporedbu
Opis

Detalji

Idealno je rješenje za odvajanje otpada u malim prostorima. Ukupnog je kapaciteta 21 l. Montira se na vrata elementa, a plastični poklopac se atomatski otvara prilikom otvaranja vrata.

Kante koje se montiraju na vrata ormarića
Opremljene su s jednostavnim mehanizmom koji automatski podiže poklopac paralelno s otvaranjem vrata ormarića, omogućujući trenutno korištenje kante. Postoji nekoliko oblika i modela ovog tipa kanti: kvadratne i okrugle, od nehrđajućeg čelika, aluminija, obojenog metala ili plastike. S obzirom na veličinu prostora koji je na raspolaganju ispod sudopera, dostupni su modeli od jedne ili dvije kante i kapaciteta do 20 l. Kante su vrlo jednostavne za postavljanje, korištenje i čišćenje.

Gollinuci rješenja posljedica su 40 godina razvoja

Očuvanje okoliša
U skladu s poticajima za svakodnevno odvojeno prikupljanje otpada Gollinucci respektira prirodu i koristi 100% reciklirani plastični materijal, testira nove eko-materijale za izradu svojih proizvoda i investira u energetski samodostatnu proizvodnju bez štetnih zračenja.

Kante za smeće koje ne mijenjaju boju niti upijaju miris
Kante su izrađene od kvalitetne polipropilenske plastike, koja tijekom vremena ne mijenja svojstva, niti boju niti poprima miris. Plastika je obrađena specijalnim premazom koji odbija upijanje neugodnih mirisa, a kante manjih dimenzija mogu se prati u perilici posuđa.

Testiranje svake serije
Kvaliteta Gollinuccijevih kanti dokazuje se testiranjem svake serije kanti na 100.000 otvaranja, dok je standard industrije 60.000.

 

Oznake Proizvoda

Oznake Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Recenzije

Napišite Vašu Recenziju

Pregledavate: Kanta za smeće 200

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Dimenzije V 386 x D 353 mm
Zapremnina 21 L
Minimalna širina elementa 50 cm
Vrste kanti i montaža Kante na vratima ormarića
Broj spremnika 1
Jedinica mjere kom
Proizvođač Gollinucci

Pratite nas na društvenim mrežama