Kanta za smeće 560/4550B

Budite prvi koji će recenzirati ovaj proizvod

U zalihama

Dostupno: 3 kom

758,75 kn/kom
Šifra: 0823000560


Ugradbeni izvlačni sustavi kanti velikog kapaciteta za selektiranje otpada
Za vodilice: Blum Tandembox Plus i Intivo, Grass, Hettich i FGV
Materijel: metalni okvir s plastičnim stranicama, boja siva
Za element širine 45 cm
Volumen: 34 L
Oprema: poklopac

kom
ILI Dodaj u usporedbu
Opis

Detalji

Ambiciozan projekt kanti koje zadovoljavaju potrebe korisnika potpuno poštujući dizajn kuhinje. Kante su velikih kapaciteta (do 84 l) namijenjene za odvojeno prikupljanje otpada, u ugradbenom sistemu koji se postavlja u kuhinjske elemente.

Sistem je pogodan za većinu stranica ladica poznatih proizvođača (Blum, Grass, Hetich, FGV). Ovo moderno i prilagodljivo rješenje kanti moguće je brzo i jednostavno postaviti. Na kraju se, na sistem, vrlo jednostavno pričvršćuju fronte ormarića.

Kante su opremljene poklopcima koji sprječavaju širenje mirisa. Dostupne su u visini H298 mm. Pogodne su za ormariće stranica debljine od 16 do 19 mm. Okvir na vodilicama u koji se kante umeću je metalni sa plastičnim stranicama.

Kante velikih kapaciteta su dizajnirane za one koji žele odvajati veće količine otpada u domaćinstvu, uz maksimalno iskorištavanje prostora unutar kuhinjskih ormarića. Zapravo, danas je količina otpada koji se stvara značajno veća nego prije, što zahtjeva i veći kapacitet kanti. Ovom je zahtjevu moguće potpuno udovoljiti s ovim praktičnim i čvrstim ugradbenim sistemom kanti za odvajanje otpada velikih kapaciteta.

Gollinuci rješenja posljedica su 40 godina razvoja

Očuvanje okoliša
U skladu s poticajima za svakodnevno odvojeno prikupljanje otpada Gollinucci respektira prirodu i koristi 100% reciklirani plastični materijal, testira nove eko-materijale za izradu svojih proizvoda i investira u energetski samodostatnu proizvodnju bez štetnih zračenja.

Kante za smeće koje ne mijenjaju boju niti upijaju miris
Kante su izrađene od kvalitetne polipropilenske plastike, koja tijekom vremena ne mijenja svojstva, niti boju niti poprima miris. Plastika je obrađena specijalnim premazom koji odbija upijanje neugodnih mirisa, a kante manjih dimenzija mogu se prati u perilici posuđa.

Testiranje svake serije
Kvaliteta Gollinuccijevih kanti dokazuje se testiranjem svake serije kanti na 100.000 otvaranja, dok je standard industrije 60.000.

Oznake Proizvoda

Oznake Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Recenzije

Napišite Vašu Recenziju

Pregledavate: Kanta za smeće 560/4550B

Vezani proizvodi
Dodatne informacije

Dodatne informacije

Dimenzije V 298 mm, za vodilice dužine 500 mm
Zapremnina 34 L (17 + 17 L)
Minimalna širina elementa 50 cm
Vrste kanti i montaža Kante velikih kapaciteta
Broj spremnika 2
Jedinica mjere kom
Proizvođač Gollinucci

Pratite nas na društvenim mrežama