Uvjeti prodaje webshop

 • Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Kupac robe je posjetitelj, fizička ili pravna osoba, koja naručuje posredstvom webshop usluge Iverpan koja odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju (Iverpan).

   

  Prihvaćanjem općih uvjeta prodaje Kupac izjavljuje i potvrđuje istinitost i potpunost svih podataka koje je dao o sebi, kao što su:

  - Da je poslovno sposoban

  - Da je ovlašteni korisnik kreditne kartice

  - Da ne postoje nikakve poznate mu zapreke naručivanju ili kupnji proizvoda putem webshop usluge Iverpan.

   

  Proizvode možete naručiti odabirom artikla iz ponude webshop usluge Iverpan, registracijom i prolaskom kroz proces narudžbe.

   

  Iverpan će elektroničkim putem u obliku e-pošte obavijestiti Kupca o tome da je narudžba uspješno obavljen u trenutku kada Vaša narudžba bude zaprimljena.

  U slučaju da naručeni proizvod nije raspoloživ, Iverpan će obavijestiti Kupca o trenutačnoj dostupnosti istog te ga izvijestiti o slijedećem mogućem roku isporuke naručenog artikla.

  Troškovi dostave će biti automatski obračunati i objavljeni na ponudi, osim za artikle koji su iznimka: paketi teži od 40 kg, paketi većeg kružnog obujma od 3m (kružni obujam = 2x visina + 2x širina + 1x duljina), paketi dulji od 2m. Cijena dostave na upit..

  Sva će plaćanja biti izvršena u HRK (hrvatskim kunama).

  Troškovi uplate i/ili međubankarske transakcije nisu uključeni u cijenu pri plaćanju e-bankingom ili općom uplatnicom.

  Kupac ima pravo raskinuti ugovor sukladno članku 45. Zakona o zaštiti potrošača.  Reklamacije

  Iverpan prihvaća sve oblike reklamacije koje se odnose na mehaničke nedostatke proizvoda.