Meni
Zanimljivo

Otpad nije smeće

Otpad čija se vrijedna svojstva mogu iskoristiti, mora se odvojeno skupljati i skladištiti kako bi se omogućilo gospodarenje tim otpadom u skladu s odredbama Zakona o održivom gospodarenju otpadom.

Pročitajte više u Vodiču za sortiranje otpada.

kante-za-semece-velikog-kapaciteta

Gotovo sve se može ponovno koristiti, reciklirati (oporabiti) ili kompostirati ako postoji kvalitetan proces razvrstavanja i pravilnog upravljanja otpadom.

Svaki Europljanin prosječno godišnje proizvede oko pola tone kućnog otpada što je značajna količina odbačenih korisnih materijala, a pretvaranje otpada u nove sirovine osnova je zelene ekonomije i održivog razvoja.

Iverpan je u svoju ponudu uvrstio proizvode pomoću kojih lako možete organizirati svoj otpad. Kante za smeće velikih kapaciteta (do 84L) idealne su za velike kuhinje i svakodnevno korištenje, a prednost im je što se brzo i lako montiraju u većinu ladica danas dostupnih na tržištu.

Kante za smeće manjeg volumena svoju primjenu nalaze u malim kuhinjama, a svojim modernim i fleksibilnim rješenjima olakšavaju razvrstavanje otpada i čišćenje. Razdvajanje otpada neće vam oduzeti previše vremena, a puno ćete učiniti za okoliš i za kućni budžet.

Pregledajte veliki izbor kanti za smeće > [button size=’small’ color=’white’ background_color=’green’ border_color=’white’ ” font_size=’15’ line_height=” font_style=’normal’ font_weight=” text=’Kante za smeće’ link=’//iverpan.hr/oprema-za-kuhinju/kante-za-smece’ target=”]

Za one koji vole još elegantnija rješenja napomenimo da je otprilike 25% sadržaja prosječne kante za smeće organski otpad. Wastemade drobilice kuhinjskog otpada garantiraju savršeno usitnjavanje i antibakterijsku zaštitu i manje kućnog otpada. Budući da u prosjeku 85% organskog otpada čini voda, drobilica zapravo smanjuje volumen organskog otpada koji izlazi iz našeg kućanstva. Sićušne se čestice hrane nakon drobljenja lako razgrađuju u postrojenjima za obradu otpadnih voda, septičkim jamama ili u okolišu.

Više detalja o drobilici kuhinjskog otpada > [button size=’small’ color=’white’ background_color=’green’ border_color=’white’ ” font_size=’15’ line_height=” font_style=’normal’ font_weight=” text=’Drobilica otpada’ link=’//iverpan.hr/drobilica-kuhinjskog-otpada-wastemaid-258′ target=”]

drobilica-wastemaid